You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Açık Kaynak Kodlu Tema: Flux

Full-Stack Developer
Yeni Açık Kaynak Kodlu Tema: Flux
Sizlere, üzerinde çalıştığım ve gelecekte MyBB forumlarınıza modern bir görünüm kazandıracak olan Fluxia temasını tanıtmak istiyorum. Şu an geliştirme aşamasında olan bu tema, tamamen şık, işlevsel ve duyarlı (responsive) bir tasarıma sahip olacak. Temayı gelecekte tamamen açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak sunmayı planlıyorum.

Fluxia Temasının Özellikleri:
  • Modern Tasarım: Duyarlı yapısı sayesinde tüm cihazlarda mükemmel görünüme sahip olacak.
  • Kolay Özelleştirme: Tema yapısı sade ve anlaşılır olacak, böylece istediğiniz değişiklikleri kolayca yapabileceksiniz.
  • Hızlı ve Performanslı: Optimizasyonlarla hızlı yüklenme sürelerine odaklanılacak.
  • Tamamen Ücretsiz ve Açık Kaynak: Tema GitHub üzerinden indirilebilir olacak ve projeye katkı sağlanabilecek.
  • Kapsamlı Belgeler: Tema kullanımı hakkında rehberler ve dökümantasyonlar sağlanacak.

(Zamanla özellikler ve geliştirmeler değişebilir.)

Repo Bağlantısı: Flux GitHub Repo

Şimdiden temayı denediğinizde yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi paylaşmayı unutmayın!
Sic semper tyrannis.
This post was last modified: 02-09-2025, 10:35 PM by tedem.
Full-Stack Developer
RE: Yeni Açık Kaynak Kodlu Tema: Flux
(02-06-2025, 03:34 PM)Hazel Wrote: Selamlar hocam, ellerine sağlık ancak tema yok? Boş repo diyor.

Evet, henüz başlamadım, yani çıkmış bir tema değil, hep beraber geliştirelim istediğim için development konusunu oluşturdum. Kısa sürede oluşturacağımdan emin olabilirsiniz.
Sic semper tyrannis.
This post was last modified: 02-09-2025, 08:20 PM by tedem.