MyBBCode

Full Version: MyBB Editör Boyut Sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sorun; arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi editör tamamını kullanmıyor. Bu genel bir şey gibi. Önceden açılmış uzun konuyu gelişmiş olarak düzenlesem de o uzun konu bu küçük alana geliyor.

Resim link: https://prnt.sc/qbyt2t

Şimdiden teşekkür ederim.
Editörün genişliğini tetikleyen bir değişiklik yapmış olmalısınız. Normalde CSS ile editöre genişlik ve yükseklik değeri verilerek sorun çözülebilir ama tetikleyen sorunu bulmak daha iyi bir çözüm yolu olacaktır. Bunun için; hatayı almadan, yaptığınız değişiklikler nelerdir? Bu değişiklikleri geri alarak veya pasif duruma getirerek sorunun kaynağını bulabilirsiniz. Durum hakkında geri bildirim yapmayı unutmayın 👌
Son zamanlarda yapılanlar;

MyBB 1.8.21'e geçiş.

Kurulu eklentiler;

Automention, Facebook, Google, Twitter ve SEO Metatags.
MyBB yükseltme işlemleri bir takım şablon değişikliliği de içerir. MyBB'de daha önce düzenleme yapılan şablonlar, yükseltme işlemi yapılırken sistem tarafından yeni sürüm için değiştirilemez. Yani, yükseltme işlemi yapılamayan şablondan kaynaklı sorunlar çıkar. Bu gibi durumlarda, gerekli düzenlemeyi manuel olarak yapmanız gerekir.

Aşağıdaki anlatımı uygulayarak gerekli düzenlemeyi yapmış olursunuz;

Yönetici (Admin) KP → Temalar & Şablonlar → (Soldan) Şablonlar → (Kullandığınız temayı seçin.) → Gruplandırılmamış Şablonlar → codebuttons şablonunu (sağ tarafında bulunan) Seçenekler açılır menüsünden Orjinale Geri Dön bağlantısı ile değişiklikleri kaldırın. (Rengi yeşil olan şablonlar için geçerlidir.)

Durum hakkında geri bildirim yapmayı unutmayın.
Sorun düzeldi, teknik destek ve tüm yardımlar için teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum.